Abonare LifeIsNotAFight

Abonare

miercuri, 4 decembrie 2013

Noua Medicina


Sunt mult mai linistita. Azi. Si la fel am fost si ieri.
Asta pentru ca in sfarsit am inteles ce mi se intampla. Si mi s-a confirmat ca sunt intr-o faza de vindecare si ca intr-adevar tot ce simt,si cum ma simt, este din cauza emotiilor. Si asa ziselor conflicte si frici din mine.
Nu vreau sa intru prea mult in detalii...seminarul a fost chiar weekendul care a trecut . A tinut 3 zile, foarte intens, cate 12 ore pe zi, in care s-au explicat logic, pe intelesul tuturor, majoritatea reactilor corpului nostru in anumite situatii.
Ideea de baza: corpul nostru biologic face totul pentru noi. In anumite situatii, pe care le consideram socuri emotionale, corpul va resimti emotiile. Pentru a se reface, se vor dezlantui aceste reactii, simptome, pe care noi le consideram boala. De fapt, ele sunt naturale, iar noi suntem in proces de vindecare. Nu trebuie sa ne fie frica de asta, si nici sa luptam impotriva lor. Pentru ca in final, corpul se reface singur.

Problemele discutate in seminar au fost foarte complexe, de fiecare data s-au dat exemple din cazurile intalnite - unele cazuri chiar grave, explicate pe intelesul nostru.

Nu vreau sa intru mult in detalii, dar cu siguranta voi participa la seminariile urmatoare. Momentan vad ca sunt impacata cu ceea ce mi se intampla ( in urma rezolvarii a mai multor conflicte pe care le-am avut, mi s-a inrautatit putin mersul, dar acum stiu ce se intampla cu mine , si nu mai imi este frica :) )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu